ATLANTA BOTANICAL GARDEN VISITOR CENTER AND PARK FACILITY

The Atlanta Botanical Garden is one of the City’s premier attractions. The 10,000 sf Visitor Center and parking facility was designed to LEED certification. The Visitor Center’s placement re-orients the entry sequence for the Visitor and turns the Garden’s “front” towards the park which allows entrance into the existing formal garden.

BACK TO PROJECTS

 

CLIENT

Atlanta Botanical Garden

LOCATION

Atlanta, Georgia

PROJECT DATA

10,000 sf Visitor Center and parking facility

DESIGN SERVICES

Landscape Architecture (previous experience Todd Hill while with EDAW/AECOM)

AWARDS

Georgia Chapter of ASLA, Merit Award; Southern Seasons Garden 2010
Atlanta Urban Design Commission to Atlanta, Award of Excellence for New Construction 2010
Urban Land Institute, Development of Excellence Award 2009
BACK TO PROJECTS