The Quarry House

Sitting on a hillside in the heart of the Walden at Big Rock community, The Quarry House offers a variety of flexible gathering places to give residents the opportunity to connect, play and relax.  The familiar Pacific Northwest inspired building is modernized with clean lines and large windows to enhance the indoor/outdoor relationships.  The building and the outdoor spaces are integrated into the site using cascading walls that grow from the landscape into the building.

BACK TO PROJECTS

 

CLIENT

Toll Brothers

LOCATION

Duvall, Washington

PROJECT DATA

Site: .96 acres, includes outdoor gathering spaces, playground, splash pad and multi-use playing field; Building: 3,671 s.f. interior and 1,185 s.f. covered exterior; includes Community Gathering spaces, a kitchenette and Community Sales Center

DESIGN SERVICES

Planning, Architecture + Landscape Architecture
BACK TO PROJECTS